Algemene informatie Contract wmo Contract regionaal jeugdzorg

Active4you biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen in de leeftijd van 4 t/m 64 jaar.

Begeleiding wordt geboden aan mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische achtergrond (of een vermoeden daartoe), die te maken hebben met multiproblematiek en gemotiveerd zijn tot ontwikkeling. De cliënten waar Active4you mee werkt zijn onder andere gediagnosticeerd met ASS of klassiek Autisme, ADHD, ADD of ODD, hechtingsstoornis of – problematiek, licht verstandelijk beperkt, lichamelijk of verstandelijk gehandicapt, Borderline of een andere psychische problematiek etc.
Omdat elke hulpvraag anders is, werken de begeleiders, behandelaars (psychologen) en medewerkers vanuit het team toegang nauw samen om aan te sluiten bij de betreffende vraag.

Zo biedt men ondersteuning bij aandachtspunten in de thuissituatie, maar is eveneens deelname aan begeleiding groep mogelijk.

Contactinformatie

 043-36 38 030 040-25 95 095Frankenstraat 436226AB Maastricht www.active4you.nlLaatste controle: februari 2021

Plan route

Postadres
Postbus 13265602BH Eindhoven

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Dit betreft de locatie voor dagbesteding volwassenen en begeleiding groep (zaterdagopvang) jeugd. Voor de ambulante begeleiding komen we uiteraard naar uw huis en woensdagmiddagopvang maken we gebruik van een vaste, externe locatie.

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Begeleiding in thuissituatie voor gezinnen en jongeren van 4 t/m 21 jaar

De begeleider van Active4you komt thuis voor ondersteuning bij de hulpvraag. Individuele begeleiding is mogelijk voor alle leeftijden. Voorafgaand aan de begeleiding worden, in onder overleg, doelen en hulpvragen opgesteld die vervolgens in het zorgplan verder worden uitgewerkt.  ...

Dagbesteding voor (jong) volwassenen,Woensdagmiddag- en zaterdagopvang voor kinderen en jongeren.

Active4you biedt meerdere dagen per week een arbeidsmatige en/of creatieve dagbesteding aan. Een belangrijk doel van de dagbesteding is dat er gewerkt kan worden aan sociale contacten en dat er sociale interactie plaatsvindt. We gaan een uniek proces aan, samen met de cliënt gaan we opzoek naar...

Logeer mogelijkheid tijdens weekendopvang en vakantieweken

Active4you biedt kleinschalige logeeropvang. Dit betekent dat per begeleider er maximaal 4 tot 5 deelnemers in een huisje aanwezig zijn.  Het huisje is gelegen op een vakantiepark waarbij gebruik wordt gemaakt van de faciliteiten van het park. 

Individuele begeleiding voor alle leeftijden en begeleiding voor het gehele gezin

Vooraf worden in overleg doelen opgesteld waarop de begeleiding wordt gericht. Samen wordt een plan van aanpak gemaakt om deze doelen te bereiken, waarna de begeleiding desgewenst afgeschaald kan worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse methodieken. 

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod