Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Websites van (semi-)overheidsorganisaties moeten toegankelijk zijn voor iedereen. Dus ook voor mensen met een beperking.

De overheid heeft hier eisen over vastgesteld. In die eisen staat bijvoorbeeld dat mensen die de muis niet kunnen gebruiken, toch een formulier moeten kunnen invullen. Of dat blinden en slechtzienden geen informatie mogen mislopen vanwege hun beperking. Meer uitleg over de eisen vindt u op Digitoegankelijk.nl.

Elkander en de gemeente Beekdaelen willen Beekdaelen Sociaal; Zorg & Welzijn zo snel mogelijk volledig toegankelijk maken. Daarom wordt deze website binnenkort voorzien van een nieuw design. Bij het maken van dit nieuwe design heeft Elkander veel aandacht besteed aan digitale toegankelijkheid. Op een aantal punten na (oudere pdf-bestanden, aanmeldformulieren voor een extern systeem), zal het nieuwe Beekdaelensociaal.nl toegankelijk zijn.

De nieuwe website wordt uiterlijk november 2019 opgeleverd. Op de website zal dan ook meteen uitgebreide uitleg staan over de digitale toegankelijkheid.

Problemen met de toegankelijkheid van deze website?

Komt u een probleem tegen met de toegankelijkheid van deze website? Dan kunt u dit laten weten aan websiteleverancier Elkander. Op veel pagina’s kunt u dit doen door op de knop ‘Feedback’ te klikken en het formulier in te vullen. Of stuur een e-mail naar toegankelijkheid@elkander.nl. Vermeld bij uw melding de link naar de webpagina waar u het probleem bent tegengekomen.