De activiteitenagenda van Beekdaelen met activiteiten, evenementen, cursussen en workshops is er voor elke organisatie en vereniging die opgenomen is in de sociale kaart van deze website. Denk aan activiteiten zoals de sportinstuif, een wandeling, een koffie-ochtend, een spreekuur van maatschappelijk werk of een cursus omgaan met geld. Zo ook jubileum activiteiten van verenigingen, kortom alles wat bijdraagt aan het welzijn van de burgers van Beekdaelen.

Wilt u uw activiteit graag terugzien in de agenda, dan kunt u deze zelf aanmelden. Er wordt dan door de redactie beoordeeld of de activiteit geschikt is voor deze website. Belangrijk is dat u een plaats en datum toevoegt.

Staat uw organisatie al op deze website en heeft u inloggegevens voor het beheersysteem Invis? Dan kunt u uw activiteit zelf invoeren. Log daarvoor eerst in op Invis en maak de activiteit daarna als product aan.

Heeft u hierbij hulp nodig dan kunt u contact opnemen met de Servicedesk van Elkander: op werkdagen bereikbaar van 9 tot 5 op 050 211 09 50. E-mail: service@elkander.nl.

Ga naar het aanmeldformulier.

Vergelijk hulpaanbod