Algemene informatie

Co-Coon: de nieuwe woongroep te Nuth.

Co-Coon is een nieuwe en kleinschalige woongroep die zorg en (woon)begeleiding biedt aan meerderjarigen mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking en/of een psychische stoornis. Vanwege hun beperking zijn deze mensen niet, of nog onvoldoende, in staat om (volledig) zelfstandig te kunnen wonen en leven.

Kleinschaligheid, persoonlijke zorg, aandacht en begeleiding. Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Een actieve en gezonde levensstijl. Dat zijn de pijlers waarop ons zorg- en woonconcept berust. Samen vormen zij de fundering van de zorg en de begeleiding die onze zorgprofessionals bieden en uitdragen. Daarnaast is er bij het vaststellen van het zorgplan en onze zorgmethodiek veel aandacht voor structuur, rust, samenhorigheidsgevoel en vooral ook gezelligheid. De insteek van
Co-Coon is het vormen van één hechte en warme groep, waar iedereen zich thuis voelt.

Vanuit een gezellig en veilig wooncomplex biedt Co-Coon zorg en begeleiding die met inspraak van de cliënt op hun wensen wordt afgestemd. Co-Coon stelt de cliënt weer centraal, zowel in de zorg, het wonen, als in de maatschappij. Samen met de bewoners gaan wij op zoek naar de ideale balans in hun leven.

De huiselijk en sfeervol ingerichte woongroep bevindt zich aan De Ping 36 te Nuth, midden in een woonwijk. Belangrijke voorzieningen zoals het winkelcentrum, arts, apotheek, bushalte, station bevinden zich op loopafstand van de woonvoorziening. Co-Coon staat dus midden in de maatschappij. In samenspraak met omwonenden wil Co-Coon een meerwaarde zijn voor de buurt, bijvoorbeeld door omwonenden bij ons initiatief te betrekken. Op die manier levert Co-Coon
een positieve bijdrage aan de samenleving.

Geïnteresseerd?
In onze woongroep te Nuth zijn nog een aantal vrije plaatsen. De zorg en begeleiding die wij bieden wordt veelal vergoed vanuit de Wet Langdurige zorg, middels een Persoonsgebonden Budget (PGB).

Heb jij een licht tot matig verstandelijke beperking? Ben jij op zoek naar een woongroep waar jij helemaal jezelf kunt zijn en waar jij je maximaal kunt ontplooien? Neem dan contact op met Peter Vegter via tel: (0)6 83 65 86 72 of e-mail: info@co-coon.nl. We nodigen jou graag uit om een kijkje te komen nemen bij ons wooninitiatief, zodat jij kunt bepalen of Co-Coon iets voor jou kan betekenen.

Meer informatie over Co-Coon B.V. en onze dienstverlening vindt u op onze website.

Contactinformatie

 045-71 16 285 De Ping 366361AS Nuth www.co-coon.nlLaatste controle: april 2020

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk

Hulpaanbod

Ambulante woonbegeleiding

Heb je hulpvragen die betrekking hebben op administratie, werk, financiĆ«n, opleiding, zelfstandig wonen en sociale contacten? Dan kan Co-Coon jou daarbij helpen met  ambulante begeleiding. Ongeacht wat jouw hulpvraag is, onze begeleiders staan voor je klaar en komen bij jou thuis langs; op een dag en tijdstip dat het jou schikt.

Woonbegeleiding

Co-Coon: de nieuwe woongroep te Nuth. Co-Coon is een nieuwe en kleinschalige woongroep die zorg en (woon)begeleiding biedt aan meerderjarigen mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking en/of een psychische stoornis. Vanwege hun beperking zijn deze mensen niet, of nog onvoldoende, in...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:
Vergelijk hulpaanbod