Algemene informatie

Heeft u vragen over zorg, financiën, inkomen, onderwijs, opvoeding, vrije tijd, werk of wonen? En zoekt u iemand die met u meedenkt, advies geeft of u ondersteuning biedt bij het ondersteuningsgesprek?

Dan kunt u gebruik maken van gratis onafhankelijke cliëntondersteuning. Dit is wettelijk geregeld binnen de Wmo.

De ouderenadviseur is opgeleid door seniorenvereniging KBO/PCOB. Hij of zij komt bij u thuis om uw situatie, en de vragen die u daarbij heeft, te bespreken. Samen op zoek gaan naar wegen om tot oplossingen te komen die passen bij uw woon- en leefsituatie, dat is het uitgangspunt. Denk daarbij aan ondersteuning ten behoeve van zelfstandig wonen en leven, vervoer,  mensen ontmoeten en activiteiten ondernemen, u veilig en prettig voelen in uw eigen omgeving.

De ouderenadviseur weet wat er binnen de gemeente Beekdaelen speelt en is op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de gemeente. Ook zijn zij goed op de hoogte van de sociale voorzieningen binnen de dorpen van de gemeente Beekdaelen. De ouderenadviseur kan u ook prima ondersteunen voor, tijdens en na het ondersteuningsgesprek.

Contactinformatie

 088-45 02 000Laatste controle: februari 2021

Contactpersonen

Hulpaanbod

Advies van een vrijwillige ouderenadviseur

De ouderenadviseur (VOA) is er om uw vragen te beantwoorden en samen met u op zoek te gaan naar wegen om tot een oplossing te komen.

Vergelijk hulpaanbod