Algemene informatie

Psychologenpraktijk Vaartjes biedt diagnostiek (neuropsychologisch, belevings- en persoonlijkheids-, intelligentieonderzoek en tevens onderzoek naar vroegkinderlijke ontwikkelingsproblematiek zoals autisme en ADHD),
en kortdurende behandeling van prikkelverwerkingsproblemen, opvoedingsproblemen, emotionele problematiek, problemen op sociaal vlak, stemming- en angstklachten.
De praktijk biedt tevens psycho-educatie op vlak van bv. AD(H)D en Autismespectrumstoornissen (ASS) aan kinderen en hun ouders.
De praktijk geeft tevens adviezen aan en op scholen in het kader van passend onderwijs aan kinderen met een ontwikkelingsproblematiek.

De praktijk is gespecialiseerd in diagnostiek van prikkelverwerkingsproblematiek zoals autisme (vanaf de leeftijd van 2 jaar), ADHD en ADD.

Contactinformatie

Ingang/parkeren:Poort 4 miv 1-9 '20 06-20 87 94 71Weert 786231SB Meerssen www.psyva.nlLaatste controle: juli 2020

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

Diagnostiek en kortdurende behandeling op meerdere vlakken

(Opvoedings-)adviezen, Diagnostiek (neuropsychologisch, belevings- en persoonlijkheids-, intelligentieonderzoek en tevens onderzoek naar vroegkinderlijke ontwikkelingsproblematiek), Begeleiding bij en kortdurende behandeling van opvoedingsproblemen, emotionele problematiek, problemen op sociaal...

Videoconsulting

Hulp dmv videoconsulting betreffende aan de Corona-uitbraak gerelateerde acute psychische nood

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Psycholoog of psychiater GGZ-instelling
Vergelijk hulpaanbod