Algemene informatie

Zorgtuin Bingelrade ligt aan de rand van het landelijke Bingelrade. Onze kleinschalige dagbesteding is voor ieder, die graag buiten bezig is met planten en kleine dieren. In een rustige en groene omgeving bieden we een veilige, stimulerende, gezonde werkplek. Ieder kan en mag zijn wie hij is. Persoonlijke ontplooiing, ontdekken of onderhouden van eigen talenten en mogelijkheden staan centraal.
Zorgtuin Bingelrade biedt gevarieerde en deels seizoensgebonden activiteiten in de siertuinen, de groentetuin, de kippen, de volière of de konijnen. In onze werkplaats bloeien de creatieve en ambachtelijke werkzaamheden. Én rust ervaren in een van de vele zitjes verspreid door de tuin.
Voor de lunch maken we een smakelijk supplement van verse, biologische producten uit onze eigen tuin. We stimuleren mensen om verse groenten mee te nemen om ook thuis gezond te eten.
Doelgroep: Mensen met verschillende achtergronden leren van elkaar en stimuleren elkaar. Zorgtuin Bingelrade is er voor mensen vanaf 18 jaar met een psychiatrische hulpvraag, verstandelijke beperking, ouderen en (vroeg-) dementerenden.
Interesse? Maak telefonisch een afspraak voor een kennismaking en rondleiding.

Contactinformatie

 046-44 25 151Geerstraat 356456AK Bingelrade www.zorgtuinbingelrade.nl zorgboeren.nlLaatste controle: december 2020

Plan route

Hulpaanbod

Zorgtuin Bingelrade

De begeleiding ligt bij Tineke Termeulen. Zij is werkzaam geweest als bloemist, hovenier en arbeidstherapeut van een tuinafdeling in een psychiatrisch ziekenhuis. Vakmatige ondersteuning krijgt ze van Hans de Bruin, die ruim 40 jaar werkzaam is als hovenier, eerst in loondienst en later als...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Zorgboerderij
Vergelijk hulpaanbod