Algemene informatie

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Er zijn verschillende soorten Scouting: landscouting, waterscouting en luchtscouting. Ook kinderen met een beperking kunnen deelnemen aan het Scoutingspel. Binnen een Scoutinggroep zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. De indeling in leeftijdsgroepen zorgt ervoor dat de activiteiten aansluiten op de ontwikkeling van het kind. Dit zorgt niet alleen voor variatie, maar ook voor voldoende uitdaging. De leeftijdsgroepen zijn 5-7 jaar, 7-11 jaar, 11-15 jaar, 15-18 jaar en 18-23 jaar. Ouder dan 23 jaar? Ook dan biedt Scouting uitdaging!

Scouting biedt haar (jeugd-)leden, ongeacht culturele achtergrond, afkomst, geloof, beperking of politieke overtuiging, een veilige en leerzame speelomgeving.

Contactinformatie

 06-15 24 35 58Constantijn Hugostraat 1B6365CG Spaubeek www.scoutingschinnen.nlLaatste controle: december 2020

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Rolstoeldoorgankelijk
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

Landscouting

couting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Er zijn verschillende soorten Scouting: landscouting, waterscouting en luchtscouting. Ook kinderen met een beperking kunnen deelnemen aan het...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Jeugd en jongerenwerk Vrijetijdsvereniging of hobbyclub
Vergelijk hulpaanbod