Algemene informatie Contract wmo

PrivaZorg is een landelijke organisatie met in het zuiden van het land twee steunpunten. PrivaZorg Maas & Heide en PrivaZorg Maastricht.

Als PrivaZorg Maas & Heide leveren wij zorg van Kerkrade tot Echt. Hierbij kunt u denken aan persoonlijke verzorging, verpleging en gespecialiseerde verpleegkundige zorg, welke vergoed wordt uit uw eigen zorgverzekering.
Daarnaast leveren wij vanuit de gemeente (WMO) individuele begeleiding.

Onze zorg wordt geleverd door zelfstandige ondernemers, zogenoemde ZZP-ers in de zorg. Deze zorgverleners werken in kleine teams. Zij plannen samen met cliënten de geïndiceerde zorg. Voordeel hiervan is dat de cliënt een kleine groep vaste zorgverleners heeft.
Daarnaast is PrivaZorg een erkend leerbedrijf, dit houdt in, dat wij leerlingen opleiden tot verzorgende IG of verpleegkundige.

Wilt u meer informatie over zorgverlening, werken of een opleiding bij PrivaZorg, beantwoorden wij graag uw vragen telefonisch of per mail.

Contactinformatie

Gezondheidscentrum Schinnen 046-71 11 704 (24 uur bereikbaar)Burgemeester Pijlsstraat 5B6365CG Schinnen www.privazorg-maasenheide.nlLaatste controle: februari 2021

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet
De deuren kunnen ver open zonder drempels.

Hulpaanbod

Individuele begeleiding

De WMO consulente geeft een indicatie af en vraagt aan ons of wij de begeleiding kunnen leveren. Wij zorgen dat er dan een zorgverleners is die deze begeleidingsvraag kan invullen.

Verpleging

Verpleging is de officiële benaming voor verpleegkundige activiteiten die in opdracht van uw huisarts of specialist verricht worden om gezondheidsproblemen te behandelen. U kunt denken aan wondverzorging, het geven van injecties, het controleren van uw bloedsuiker, het controleren en bepaalde...

Palliatief Terminale Zorg

Op basis van uw behoeften wordt een team van zorgverleners gevormd, dat volledig in staat is om uw verzorging, verpleging en specialistische verpleging op zich te nemen. Omdat het een klein en hecht team betreft, ontvangt u persoonlijke zorg. De zorgverleners wisselen elkaar af volgens een...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Thuiszorginstelling Cliëntondersteuning
Vergelijk hulpaanbod