Algemene informatie Contract wmo

Bijzondere dagbesteding voor unieke mensen!

De Marehof in Schimmert is een mooie buitenplaats met sfeervolle binnenruimte. Deze bijzondere dagbesteding is er voor iedereen die graag ambachtelijke werkzaamheden doet of plezier heeft in het buiten werken met plant en dier. Wij hechten veel waarde aan zinvolle bezigheden.

Op De Marehof wordt gewerkt volgens een duidelijk dagritme en met gevarieerde en deels aan de seizoenen gebonden activiteiten. Wij bieden persoonlijke zorg in kleine groepen, afgestemd op mogelijkheden en talenten in een gezonde en prikkelarme omgeving.

Doelgroep gemengd: volwassenen en jong-volwassenen met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek en daardoor uitval bij reguliere arbeid of studie, mensen met een licht verstandelijke beperking én voor senioren met een sociale of dementie indicatie.

Contactinformatie

 06-21 51 86 23 (voor informatie of aanmelding)Mareweg 256333BR Schimmert www.demarehof.nlLaatste controle: juli 2020

Plan route

Hulpaanbod

Dagbesteding

         DE MAREHOF: NATUURLIJK ACTIEF              Bijzondere dagbesteding voor unieke mensen! De Marehof is een mooie en rustig gelegen, kleinschalige werk-activeringsplek in het hart...

Individuele begeleiding

De begeleiding is praktisch gericht met nadruk op ontwikkeling van wat mogelijk is en op de gezonde kant van de mens. We stellen samen met de client ontwikkelings- doelen op, waarbij we kleine, haalbare stappen zetten waarbij we hoofd, hart en handen in evenwicht proberen te brengen. De Marehof...

observatie en reïntegratie- trajecten.

                     DE MAREHOF: NATUURLIJK ACTIEF              Bijzondere dagbesteding voor unieke mensen! De Marehof is een mooie...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Zorgboerderij Verslavingszorginstelling Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod