Algemene informatie

JellinekMinnesota biedt een nieuwe behandelvorm aan voor mensen vanaf 23 jaar met een alcohol, drugs of gokprobleem. Deze behandeling wordt volledig vergoed voor alle mensen met een Nederlandse zorgpas. De gemiddelde tijd van aanmelding tot opname is 2 a 3 weken. De behandelduur is 8 weken voor een klinische opname tot 13 weken voor een dagbehandeling.
Onze behandeling is gebaseerd op het Minnesotamodel. Dit model heeft de 12 stappen van de AA (Anonieme Alcoholisten) als basis. De behandeling is in de Nederlandse taal. Het Minnesotamodel is in Nederland relatief nieuw, maar wereldwijd het meest toegepaste behandelmodel voor verslaving. Onze clienten komen uit heel Nederland. Voor vrouwen is een aparte afdeling, waar zij zich veilig voelen.
Geheelonthouding, verbondenheid en eigen verantwoordelijkheid zijn de 3 belangrijkste speerpunten van de Minnesotabehandeling. Verslaving is een chronische ziekte. U kunt er niets aan doen dat u deze ziekte heeft. Wel bent u zelf verantwoordelijk voor hoe u met deze ziekte omgaat. U kunt zelf de keuze maken om niet meer te drinken, gebruiken of gokken. Stoppen is geen kwestie van wilskracht. Vraag om hulp; dit is een teken van kracht en geen zwaktebod.
Neem de eerste stap naar een leven zonder verslavende middelen en maak een afspraak bij JellinekMinnesota. Stoppen doe je zelf, maar niet alleen!
Heeft u nog vragen, bel ons gerust op 020 590 58 88 of stuur een e-mail naar minnesota@jellinek.nl. Wij helpen u graag.
Volg ons op Facebook en Twitter

Contactinformatie

Kliniek 088-50 51 220Laan van de Helende Meesters 21186AM Amstelveen www.jellinek.nlLaatste controle: juli 2020

Plan route

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Verslavingszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod