Jos van Horzen ontvangt gemeentespeld

Geplaatst op: 6 juli 2021

gemeentespeld voor de heer Van Horzen

Zondag 4 juli heeft Jos van Horzen uit handen van wethouder John Essers een gemeentespeld ontvangen. Hij kreeg de onderscheiding voor zijn jarenlange inspanningen voor Hengelsportvereniging V.I.N. uit Nuth.

De gemeentespeld werd tijdens de ledendag van de hengelsportvereniging, uitgereikt ter ere van een bijzondere gelegenheid: Van Horzen vierde namelijk zijn veertigjarig jubileum als lid van de vereniging.

De hengelsport is altijd al een passie geweest van de heer van Horzen. Op zijn 7e werd hij al lid van de vereniging. Tijdens de middelbareschooltijd werd even een pauze ingelast, omdat de studie voor ging. Maar in 1981 werd hij opnieuw lid en het bleef niet bij ‘slechts’ een lidmaatschap. De heer van Horzen is als vrijwilliger al jaren actief voor de vereniging. Sinds 2020 heeft hij het kantinebeheer onder zijn hoede en sinds dit jaar maakt hij als kandidaat-bestuurslid deel uit van het bestuur.

Hengelsportvereniging V.I.N. kan altijd op de heer van Horzen rekenen en is er trots op hij al zo lang lid is. De vereniging is dan ook verheugd dat de gemeente Beekdaelen heeft besloten om de jubilaris te onderscheiden met een gemeentespeld.

Niet alleen de heer van Horzen werd overigens in het zonnetje gezet tijdens de ledendag. De vereniging huldigde een twintigtal leden die 12, 25 en 40 jaar aan de vereniging verbonden zijn. Zij ontvingen van de vereniging een viscap in resp. brons, zilver en goud.
De heer van Horzen en de andere jubilarissen: Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Hengelsportvereniging V.I.N. heeft als thuisbasis de visvijvers Nierhoven in Nuth. Graag benoemen we ook het vele werk dat de vrijwilligers van V.I.N. verzetten. Naast het zorgvuldige visstand- en waterbeheer, regelen zij ook het dagelijks onderhoud rondom de visplaatsen. Mede dankzij hun inzet zijn de vijvers in Nierhoven een prachtige plek binnen Beekdaelen, waar veel inwoners en bezoekers graag vertoeven! Hartelijk dank daarvoor!

Vergelijk hulpaanbod