Huisnummerbingo in Beekdaelen!

Geplaatst op: 12 januari 2021

Nederland heeft te maken met corona. Ook in het nieuwe jaar blijft thuis blijven en bewegen belangrijk. Na de Berenjacht van vorig jaar was het tijd voor iets nieuws: Huisnummerbingo.

Een bekend spel, maar net even anders. Kinderen komen spelenderwijs buiten en in beweging tijdens deze tweede lockdown.

Tijd voor iets nieuws

Beweegcoach Roy: “Begin vorig jaar deden veel gezinnen mee met de welbekende berenjacht en ook organiseerden we levend ganzenborgen. Het was een groot succes! Maar het was tijd voor iets nieuws. Met de Huisnummerbingo lopen kinderen met een bingokaart door de wijk op zoek naar de huisnummers van hun bingokaart. Wie roept er als eerste BINGO?”

Spelenderwijs in beweging

“Heel Nederland heeft te maken met corona en iedereen moet thuis blijven. Bewegen blijft belangrijk. Daar helpen wij graag een handje bij”, aldus beweegcoach Xanne. De Huisnummerbingo verspreiden we bij alle scholen in de gemeente Beekdaelen waar we actief zijn. Ook zijn de bingokaarten te downloaden via de website van Beweegdaelen. “We hopen zo veel mogelijk kinderen te bereiken", vertelt beweegcoach Sjoerd.

Meer weten over Huisnummerbingo en Beweegdaelen? Neem een kijkje op www.beweegdaelen.net/kalender/huisnummerbingo

Ben Bizzie Huisnummerbingo is een spel naar het idee van Alles over speelgoed (www.allesoverspeelgoed.nl) uitgevoerd door Beweegdaelen.

Vergelijk hulpaanbod