Wilt u met ons meedenken over de onafhankelijke cliëntondersteuning in Beekdaelen?

Geplaatst op: 22 september 2020

Dat kan ook als u nog niet bekend bent met cliëntondersteuning!

Onafhankelijke cliëntondersteuning is een gratis dienstverlening, waar elke inwoner gebruik van kan maken. Een goede cliëntondersteuning vinden wij daarom erg belangrijk. Sinds april doen wij mee aan het Koploperproject. Dat houdt in dat we de onafhankelijke cliëntondersteuning verder willen uitbreiden en bekender willen maken. De meningen en ideeën van u als inwoner zijn hierbij heel waardevol.

Hoe meer inwoners van verschillende leeftijden hierover met ons meedenken, hoe beter. Het doel is om er uiteindelijk voor te zorgen dat iedereen de ondersteuning kan krijgen die nodig is. Wij zoeken inwoners die al weten wat cliëntondersteuning is, maar juist ook inwoners die er nog niet bekend mee zijn. Iedereen is van harte welkom!

Wilt u met ons meedenken over de cliëntondersteuning?

Meld u dan aan via gemeente@beekdaelen.nl, o.v.v. ‘oproep meedenken cliëntondersteuning’. Vermeld bij uw aanmelding ook uw leeftijd, of u wel of niet bekend bent met cliëntondersteuning en uw motivatie om deel te nemen. Begin oktober ontvangt u een aanmeldbevestiging van ons.

De eerste gesprekken zullen in het najaar plaatsvinden. Hoe we dat precies gaan organiseren, is nog niet bekend. Dat hangt af van het aantal deelnemers en de ontwikkelingen rondom Covid-19. Hier informeren we de deelnemers later over.

Heeft u ideeën of suggesties, maar wilt u niet aan een gesprek deelnemen? Stuur ons u uw ideeën of suggesties dan per e-mail. Dat kan via gemeente@beekdaelen.nl, o.v.v. ‘oproep ideeën cliëntondersteuning’.

Meer informatie

Informatie over de onafhankelijke cliëntondersteuning en het koploperproject leest u op www.beekdaelensociaal.nl. Heeft u een vraag over bovenstaande oproep? Neem dan vanaf 1 oktober contact op met Remie van Oosterhout via 088-4502000 of gemeente@beekdaelen.nl.

Vergelijk hulpaanbod