Een quiz als burgerinitiatief? Denk en doe mee!

Geplaatst op: 12 december 2019

De gemeente Beekdaelen vindt burgerinitiatieven heel belangrijk. Door leuke activiteiten en goede initiatieven kunnen burgers zelf invulling geven aan de leefbaarheid van hun eigen woonomgeving. Hoe wij als gemeente burgerinitiatieven het beste kunnen ondersteunen is een zoektocht die wij samen met de inwoners willen aangaan.

Uitnodiging

Uw inbreng hebben wij hard nodig! Om die inbreng te krijgen organiseert de gemeente Beekdaelen een gezellige interactieve Quiz voor jong en oud, voor inwoners uit heel Beekdaelen. Naast de algemene kennisvragen zitten in de quiz ook een aantal vragen verwerkt die ingaan op burgerinitiatieven en leefbaarheid. Met uw inbreng ondersteunt u het onderzoek dat wordt uitgevoerd om in Beekdaelen burgerparticipatie verder uit te rollen.‚Äč

Wanneer: vrijdag 10 januari
Waar: Gasterie Dobbelsteyn, Kerkstraat 23, Doenrade
Hoe laat: inloop vanaf 18.30, de quiz start om 19.30 uur.

Aanmelden

We hebben ruimte voor maximaal 100 personen, daarom het verzoek om u aan te melden.
Aanmelden kan tot uiterlijk 5 januari 2020 per email aan n.meijers@beekdaelen.nl.
Wij vragen u in verband met het instellen van de stemkastjes om bij de aanmelding per deelnemer de volgende gegevens te vermelden: quiznaam (hoeft niet eigen naam te zijn), geslacht, leeftijd en de dorpskern waar u woont. Wij zorgen voor koffie, vlaai en een drankje maar vooral voor een gezellige quiz.
De quiz wordt georganiseerd met medewerking van Quizzzit.

Vergelijk hulpaanbod