Nieuwsbericht

"Komkommertijd" en Sociale Kaart

komkommertijd

In de zomervakantie is het wat nieuws betreft vaak 'komkommertijd', oftewel er is weinig nieuws te melden. Toch hier even wat nieuws over de sociale kaart van Beekdaelen

Graag willen we op de website Beekdaelen Sociaal een mooi overzicht van alle (zorg)organisaties en verenigingen die er in Beekdaelen zijn en die een bijdrage leveren aan het 'samen mee doen' in Beekdaelen.
 

Veel organisaties en verenigingen staan er al in, maar we missen er ook nog. In deze 'komkommertijd' doen we een beroep op alle organisaties en verenigingen die er nog niet in staan! Misschien is er in deze periode nu wel even tijd om de aanmelding te realiseren.

Aanmelden is eenvoudig, ga naar de website Beekdaelen Sociaal en klik helemaal onderaan (in het zwarte balkje) op 'organisatie aanmelden'. Hier het formulier invullen en aansluitend wordt uw organisatie/vereninging zichtbaar in de sociale kaart op de website.
Nu is de organisatie/vereninging ook zichtbaar voor alle inwoners van Beekdaelen.

Het doel is om deze sociale kaart een compleet overzicht te laten geven van alle (zorg)organisaties en verenigingen in Beekdaelen met de juiste informatie die niet verouderd is. Een soort digitale gemeentegids, zeg maar!

Vragen, gewoon even mailen; h.fredrix@beekdaelen.nl