Er is veel te doen in Wijnandsrade, DOET U MEE!?

Geplaatst op: 12 juni 2019

De vrienden van Wijnandsrade heeft het initiatief genomen om vrijwilligers te werven in Wijnandsrade.

Het doel is om met nieuwe vrijwilligers het verenigingsleven te behouden en daarmee de leefbaarheid in Wijnandsrade op peil te houden. Zo kampt de voetbalclub bijvoorbeeld met teruglopende inzet van het aantal vrijwilligers wat hun voortbestaan in gevaar brengt!

Maar…………………………………niet alleen de voetbalclub kampt met de terugloop van vrijwilligers. Ook een groot aantal andere organisaties en verenigingen in Wijnandsrade kan nog vrijwilligers gebruiken.
In de bijlage een overzicht van deze organisaties en verenigingen in Wijnandsrade die nog vrijwilligers kunnen gebruiken. Overal staan contactpersonen bij; gewoon even bellen!

Daarom vragen wij uw hulp?

In het overzicht kunt u zien wat er nog ontbreekt in de verenigingen/organisaties. Met de hulp van u willen we hier invulling aan geven en het voortbestaan van de verenigingen/organisaties te waarborgen. Bij alle organisaties/verenigingen staan contactpersonen bij; gewoon even bellen!

Om in de woorden van een bekende ‘voetbalfilosoof’ te spreken:

“Alleen kun je niets. Samen kun je alles” (Johan Cruijff (1947-2016)

We doen een beroep op u als inwoner van Wijnandsrade om uw steentje bijdrage op welke manier dan ook. Het kan zijn dat u al een van de initiatiefnemers bij u aan de deur is geweest om u te vragen mee te doen. Zoals gezegd, elke inzet is meegenomen. Als u hierover zelf ideeën heeft zijn deze ook welkom. Graag horen we van u!?

U kunt contact opnemen met:

Louis Cordewener 045 - 524 10 55 / louis@bionova.be

Bestanden

flyerverenigingenenorgani
saties
PDF, 631,2 kB
Vergelijk hulpaanbod